marți, 19 noiembrie 2013

Dr. Ilija Iorga

Traditional Fudokan Karate a fost fondată în 1980 de către Prof. Dr. Ilija Iorga, împreună cu mai multe persoane la fel de-minte, formând International Fudokan Karate Do Renmei. Din 2012, organizația este cunoscut sub numele de Federația Mondială Fudokan. Cele trei ideograme în Fudokan suport pentru stabilitate, duritate, meticulozitatea, casă și acasă. Fudokan este o casă cu fundații solide.

Fudokan emblema - care simbolurile tradiționale ale unui vultur, Soarele, un tigru, și un Ocean Wave - seamănă cu un strat de arme, legat de tradiția de sport karate. Fudokan este conectat la tradiție și autoapărare. Un executarea corectă a tehnicilor de bază în Fudokan nevoie de armonie fizică și mentală, o unitate de aspectele fizice și mentale în interpretarea de fiecare tehnica unic. Mintea trebuie să fie complet calm și deschis, în sensul de precauție inițial, primar. Acest principiu este încorporat chiar în numele Fudokan: o casa de înțelepciune calm. Mintea calmă conduce fiecare parte a corpului în fiecare moment.

Fudokan Karate cuprinde linii directoare personale, morale și etice identice cu cele descrise de Gichin Funakoshi - codul moral de karate traditional. Este în Fudokan unde spațiul pentru aplicarea și realizarea acestui cod rămâne deschisă. Aderarea noastră la principiile morale și valorile tehnice, în forma lor tradițională ne spune cât de puternic va fi spiritul artă marțială de Fudokan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu